1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Ufak Tefek Cinayetler’in genç Merve’si Tülin Ece evlendi

Ay Yapım’ın unutulmaz dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’nin (Aslıhan Gürbüz) gençliği rolüyle yıldızı parlayan Tülin Ece, İtalyan piyanist ve besteci Alberto Giurioli’yle evlendi.

Ufak Tefek Cinayetler’in genç Merve’si Tülin Ece evlendi

Tülin Ece evlendiğini duyurdu. Ufak Tefek Cinayetler’in genç Merve’si olarak dikkatleri üzerine çeken Sefirin Kızı, Bir Peri Masalı, Evlilik Hakkında Her Şey gibi sevilen dizilerde rol alan 33 yaşındaki oyuncu bir süredir Londra’da yaşıyordu. İtalyan piyanist ve besteci Alberto Giurioli’yle sevgili olan Tülin Ece, son olarak “Pera Palas’ta Bir Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezon çekimleri için İstanbul’a gelmişti.

Ünlü oyuncu sevgilisiyle 14 Ekim’de 2023’te evlendiğini ilan etti ve eşi nikah gününden bir fotoğrafını paylaştı. Tülin Ece’nin soyadını da güncellediği ve artık eşi Alberto Giurioli’nin soyadını profiline eklemesi de dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın yeni başsavcısı hangi ünlü oyuncu aileden usta bir isim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir