1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in duygusal anları

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in duygusal anları

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti ilk kez bir reklam filminde rol almış ve bebek bezi markası Molfix’in yüzü olmuştu. 1,5 yıl sürecek kampanyanın ilk reklam filmi görücüye çıktı. Ünlü çift Markanın erken doğan bebeklerin ve riskli doğum yapan annelerin hayata tutunması için, fiziksel, sosyal ve psikolojik koşulların iyileştirilmesi amacıyla başlattığı Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nın 5. yılında hazırlanan kampanyada görev aldı.

TBWA\Istanbul tarafından hayata geçirilen ve Serdar Dönmez‘in yönettiği reklam filmi yeni doğan yoğun bakım ünitesinde yatan bir bebeğin sesiyle başlıyor. Reklam filmi, camın arkasından prematüre bebekleri izleyen Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin duygusal anlarıyla devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ konuşması sırasında yeni doğan yoğun bakım ünitesinin herhangi bir yer değil, kahramanların doğduğu yer olduğunu vurguluyor. Bu sürecin geçici olduğuna dikkat çeken Tatlıtuğ, aslında bebeklerin sadece anne kucağı, nefesi ve kokusuna ihtiyaç duyduğunu belirtiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zafer Algöz’ün gençliğini kim canlandırdı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir