1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İşte Eda Ece'nin nikah davetiyesi

Eda Ece 4 yıldır beraberlik yaşadığı Buğrahan Tuncer'le 21 Haziran'da rüya gibi bir düğünle yaşamını birleştirecek. Güzel oyuncunun düğünü merakla bekleniyor.

İşte Eda Ece’nin nikah davetiyesi

Eda Ece 20 Haziran’daki doğum gününün ardından hayatının en anlamlı imzasını atacak. Başarılı oyuncu geçen günlerde aile arasında yapılan törenle nişanlandığı 4 yıllık aşkı Buğrahan Tuncer‘le nikah masasına oturacak. 21 Haziran’da Four Seasons Bosphorus‘ta evlenecek olan güzel oyuncunun yakın dostlarına gönderdiği nikah davetiyesi de ortaya çıktı.

Nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen ve Ayşegül Aldinç‘in yapacağı Eda Ece‘nin sade bir nikah davetiyesi hazırlatması dikkat çekti. Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi olan sevilen oyuncunun düğününde giyeceği gelinlikleri büyük merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
“Tetikçinin Oğlu” dizisiyle ilgili flaş gelişme… Final kararı alındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir