1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Uğur Yücel Neyzen Tevfik’e hayat verecek

Usta aktör Uğur Yücel, yıllar sonra tiyatro sahnesine dönecek.

Uğur Yücel Neyzen Tevfik’e hayat verecek

atv’de seyirciyle buluşan “Hakim” dizisinin ardından Gold Film’in TRT Dijitaliçin çektiği “Son Gün” adlı dijital dizide rol alan Uğur Yücel yıllar sonra tiyatro sahnesine geri dönüyor. Usta aktör sahneye tek kişilik bir oyunla çıkacak. Şimdiden merak uyandıran oyunu BKM sahneleyecek.

Oyunda Yücel, 28 Ocak 1953’te aramızdan ayrılan, taşlamalarıyla tanınan efsane şair Neyzen Tevfik’e hayat verecek. 65 yaşındaki usta oyuncu aynı zamanda oyunun yönetmenliğini de yapacak. Yücel’in rol için ney dersleri almaya başladığı öğrenildi.

Öte yandan Uğur Yücel bir süredir tıpkı yakın dostu Şener Şen gibi adına açılan sahte hesaplardan yana dertliydi. Yücel adına sahtekarlık yapan bu hesapları kapattırmak için hukuk savaşı veriyordu. Ünlü aktörün tüm sahte hesapları kapattırdığı belirtildi.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir