1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Hatıran Yeter filmine 3 bomba oyuncu

Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan'ı buluşturan Hatıran Yeter filminin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kadroya flaş isimler katıldı.

“Hatıran Yeter” filmine 3 bomba oyuncu

“Hatıran Yeter” filmi yakında sete çıkacak. Yapımcılığını ‘Berton Medya Yapım’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda senaryoyu da yazan Ömer Faruk Yardımcı oturacak. Merakla beklenen filmin ilk belli olan oyuncuları genç kuşağın başarılı Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan olmuştu. Filmin kadrosuna son olarak 3 bomba oyuncu dahil oldu.

Sinema salonlarında seyirciyle buluşması planlanan “Hatıran Yeter” filmi ülkemizin önde gelen oyuncularından Belçim Bilgin, Burak Sevinç ve Ferit Aktuğ’u buluşturdu.


Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan “Hatıran Yeter” filminde Belçim Bilgin “Zehra”, Burak Sevinç “Adem” ve Ferit Aktuğ ise “Nevzat” rollerine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Acı haber geldi… Rana Cabbar’ı kaybettik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir