1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat dizisine 5. Sezon onayı

TRT’nin dört sezondur devam eden dizisi Teşkilat’a TRT’den beşinci sezon onayı çıktı.

Teşkilat dizisine beşinci sezon onayı çıktı

Teşkilat dizisi dört sezondur pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Timur Savcı & Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği diziyi başarılı yönetmen Burak Arlıel çekiyor. Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizi beşinci sezonunda da devam edecek. Dizinin haziran ayında 111 ya da 112. bölümde sezon finali yapması gündemde…

Sezon finaline doğru peş peşe ayrılıkların yaşanacağı da öğrenildi. Dizinin Neslihan Erdemsoy’u Aybüke Pusat beşinci sezonunda da diziye devam edecek. Ömer Atmaca’ya hayat veren ünlü aktör Murat Yıldırım’ın ise kulislerde diziye devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor. kulislerde devam etmeyeceği dedikodusu dolaşıyor. Yıldırım diziyle bir sezonluk anlaşma imzalamış ancak hem kanal, hem yapım şirketinin ısrarıyla ikinci sezonda da dizide oynamayı kabul etmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Toygan Avanoğlu ve Seda Akman’lı Veda Partisi filminin setinden ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir