1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Toygan Avanoğlu ve Seda Akman’lı Veda Partisi filminin setinden ilk kareler

Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği Veda Partisi filminin 14 Haziran’da vizyona girmesi planlanıyor.

Toygan Avanoğlu ve Seda Akman’lı Veda Partisi filminin setinden ilk kareler

Şubat ayında vizyona giren C Takımı ile gişede büyük başarı elde eden Greenart Group Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan şimdi de 4. filmi “Veda Partisi” filmine başladı. Vahdet Erdoğan’ın aynı zamanda genel hikayesini de yazdığı filmi Ufuk Cebeci yönetiyor. Barış Başar‘ın yazdığı filmde Toygan Avanoğlu, Seda Akman, Aslı Bekiroğlu, Goncagül Sunar, Yeşim Dalgıçer, Rüya Coriç, Hakan Bilgin, Şiva Behrouzfar, Ömer Kurt, Buket Akpunar, Emir Sefa Yıldırım ve Altan Erkekli oynuyor.

Veda Partisi Başkanı İbrahim başkanın eşinin, arkadaşı için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşananların aktaran hikayede, bir gecede değişen bir ailenin hayatı anlatılıyor. Eğlenceli başlayan bir bekarlığa veda partisinin ilerleyen saatlerde heyecan ve gerilim dolu bir geceye dönüşmesiyle seyirciler de kahkahalara boğulacak.

C Takımı’nın da yeni filminin de hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirten Vahdet Erdoğan, “Gerçek hayatlardan ilham alınarak yazılan hikayeleri, başarılı oyuncular ve uyumlu bir ekiple beyaz perdeye aktarıyoruz. İzleyiciler de bu samimiyeti hissedip filmlerimize sahip çıkıyor. Türk sinemasının geleceği açısından bu sahiplenme çok önemli. Veda Partisi filmimiz için de çok güzel bir oyuncu kadrosu kurduk. İnşallah gişede de emeklerimizin karşılığını alacağız” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Takan Takana” filminin çekimleri başladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir