1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Toygan Avanoğlu: Anlaşamadığın oyuncuyla çalışmak profesyonellikse, ben amatörüm

“Güldür Güldür Show”un sevilen ismi Toygan Avanoğlu “C Takımı” filmiyle sinemalarda seyirci karşısına çıktı.

Toygan Avanoğlu: Anlaşamadığın oyuncuyla çalışmak profesyonellikse, ben amatörüm

Toygan Avanoğlu’nun başrolleri arasında yer aldığı “C Takımı” filmi bir haftada 84 bin 610 kişi tarafından izlendi. Filmin basın toplantısında Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan Toygan Avanoğlu “Biraz insancıyım, çalıştığım insanlarla çalıştığım çok iyi geçinmem gerekiyor, sevmem gerekiyor. Politik davranabilen bir insan değilim, anlaşamadığım biriyle aynı sette çalışamam. Duyuyorum kavgalılar sette, ben mümkün değil yapamam… Onun adı profesyonellikse, ben profesyonel değilim, amatör ruhumla daha mutluyum. Ben huzurlu çalışamam. Yapı meselesi…” dedi.

Kadın çalışma arkadaşlarına karşı ayrıca hassas davrandığının altını çizen Toygan Avanoğlu, “Bir kadınla bir partnersem de, kadındır gergin anları olabilir. Her zaman alttan almayı tercih ederim. Neticede bir iş yapıyoruz. İncilerim dökülmez. Öyle bir laf vardır ya… Netice itibarıyle kadındır… Zaten uyumlu olmak, ayak uydurmak benim için çok daha önemli…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İnci Taneleri’nde Dilber’in pavyon dansına ramazan arası verilecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir