1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Salih Bademci “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin başrolü oldu

BKM’nin titizlikle hazırlandığı  “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi dev bütçesi kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak.

Salih Bademci “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin başrolü oldu

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi BKM’nin gözbebeği yeni projelerinin başında geliyor. Şirketin prestij projelerinin başında yer alması planlanan filmin her ayrıntısıyla titizlikle ilgileniliyor. Cumhuriyet’mizin 100. Yılına ithafen çekilen filmde ulu önderimize başarılı aktör Ertan Saban hayat verecek.

1930’lu yılların Türkiye’sine ayna tutacak filmde Ertan Saban ve Boran Kuzum’un rol alacağı öğrenilmişti. Ancak son gelen haberlere göre başrol oyuncusu değişti. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yapacağı filmde Ahmet Adnan Saygun’a Boran Kuzum değil, Salih Bademci hayat verecek. Bir bankanın desteklediği filmdeki değişikliğin Boran Kuzum’un başka bir bankanın yüzü olması nedeniyle yaşandığı kulislerde konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Safir dizisinden Yabani’ye flaş transfer… Leyla geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir