1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Fenomen film "Ölümlü Dünya 2"nin çekimleri bitti

Ali Atay'ın yönettiği Taff Pictures imzalı fenomen film "Ölümlü Dünya 2"nin çekimleri bugün bitti.

Fenomen film “Ölümlü Dünya 2″nin çekimleri bitti

“Ölümlü Dünya 2” filminin 1 Haziran’da başlayan çekimleri bugün sona erdi. “Ölümlü Dünya” serisinin yoğun istek üzerine hazırlanan devam filminin yönetmen koltuğunda yine Ali Atay oturdu. Taff Pictures imzalı filmde Mermer ailesinin yeni macerası anlatılıyor. Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin yazdığı “Ölümlü Dünya 2” filmi bugün “Paydos” pozu verdi.


Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, İrem Sak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol ve Reha Özcan‘ın rol aldığı film Disney Plus için çekilecekti. Ancak Disney Plus‘ın tüm dünyada yerli içerikleri durdurma ve yayınlamama kararı üzerine filmin nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Filmin büyük bir ihtimalle sinemalarda seyircilerle buluşacağı ancak bu arada gelen bir dijital platform teklifiyle ilgili de görüşüldüğü öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Özçivit, Buse Arslan ile Çağrı Şensoy’un düğününde coştu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir