1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Nejat İşler'li "Kötü Adamın 10 Günü"nde Hazal'lar buluştu

Netflix'in Nejat İşler'li film üçlemesinin 2. filmi "Kötü Adamın 10 Günü" 18 Ağustos’ta yayına girecek. 

Nejat İşler’li “Kötü Adamın 10 Günü”nde Hazal’lar buluştu

Nejat İşler‘in ilki büyük beğeni toplayan film serisinin yeni projesi “Kötü Adamın 10 Günü”nün fragmanı yayınlandı. Uluç Bayraktar’’ın yönettiği Ay Yapım imzalı film tüm dünyayla aynı anda 18 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak. Yeni filmde İlayda Alişan, Şenay Gürler, Esra Ronabar, İlayda Akdoğan, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik‘in yanı sıra Nur Sürer, Mahir Günşiray ile genç kuşağın iki adaş oyuncusu Hazal Subaşı ve Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor.

“Kötü Adamın 10 Günü”nde özel dedektif Sadık, her şeyi kaybettikten sonra kötü bir adam olmaya karar vermiştir. Sadık, bu kez köşkte işlenen ilginç bir cinayeti çözmeye çalışır. Mafyanın adamları, ve sadist katillerin karanlık dünyasına bir kez daha adım atan Sadık’ı çok daha tehlikeli tuzaklar beklemektedir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü”ne atandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir