1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Nefes Yer Eksi İki” filmi haftanın en iyi çıkış yapan filmi oldu

TRT’nin ortak olduğu Mehmetçik’in kahramanlık destanını anlatan  “Nefes Yer Eksi İki” filmi 11 bin ön satışla başladığı gişe macerasında dikkat çeken bir açılış yaptı.

“Nefes Yer Eksi İki” filmi haftanın en iyi çıkış yapan filmi oldu

 “Nefes Yer Eksi İki” filmi geçen cuma Hakan Evrensel‘in aynı adlı eserinden uyarlanan film 310 salonda 11 bin önsatışla seyirciyle buluştu. Ozan Uzunoğlu‘nun yönettiği “Nefes Yer Eksi İki” filmi 11 bin ön satışla bugün vizyona girdi. 3 günde 109 bin 565 gişe ve 13 milyon 377 bin 546 TL hasılatla “Haftanın en iyi çıkış yapan filmi” oldu.

Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat’ın başlıca rollerini paylaştığı film 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en zorlu ve çetin şartlarında Mehmetçik’i kahramanlık destanını çarpıcı bir kurguyla ele alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızıl Goncalar” dizisi Âl-i İmrân Suresi’ndeki anlamlı sözlerle başlıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir