1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İşte satış rekorları kıran “Güneşi Söndürmem Gerek” kitabının film versiyonunun oyuncu kadrosu

Emre Gül’ün “Güneşi Söndürmem Gerek” adlı romanından aynı isimle uyarlanan gençlik filminin çekimleri 10 Ağustos'ta başlıyor.

İşte satış rekorları kıran “Güneşi Söndürmem Gerek” kitabının film versiyonunun oyuncu kadrosu

Güneşi Söndürmem Gerek” kitabı büyük ilgi görmüş, Emre Gül’ün eseri 500 bin satmıştı. Kitabın haklarını satın alan SKY Film‘in patronu Emre Oskay‘ın yapımcılığı üstlendiği, ASC Yapım‘ın da yapım ortağı olduğu filmin çekimleri 10 Ağustos’ta Kıbrıs‘ta başlayacak. Filmin başrol kadın kahramanı Umut rolünü Serra Arıtürk canlandıracak.

Güneşi Söndürmem Gerek” filminin Kerem’ine son olarak “Gülcemal” dizisinde seyirci karşısına çıkan Samet Kaan Kuyucu hayat verecek.

Merakla beklenen filmin Göktuğ’una başarılı oyuncu Ulvi Kahyaoğlu hayat verecek. Son dönemin yeteneğiyle öne çıkan yıldızlarından Kahyaoğlu “Tozlu Yaka” dizisinin ardından Craft Tiyatro‘nun “Sığınak” adlı oyunundaki performansıyla da beğeni toplamıştı.

Hande Türkel’in yöneteceği “Güneşi Söndürmem Gerek” filminde “Anıl” rolüne genç kuşağın başarılı isimlerinden Burak Can hayat verecek. Can son olarak “Vermem Seni Ellere” filminde rol alıyor.

Başarılı yazar Doğukan Cantimur’un kaleme aldığı gençlik filminde Akın rolünü yetenekli yıldız Utku Coşkun canlandıracak.

Filmin Damla’sını ise usta aktör Erdal Beşikçioğlu ile Elvin Beşikçioğlu‘nun kendi izlerinden giderek oyunculuğu seçen kızları Derin Beşikçioğlu canlandıracak. “Güneşi Söndürmem Gerek” filminde ayrıca Bayram Bazarov “Giray”ı, Lal Ensari “Gökçe”yi, Ezgi Gör ise “Duru” rolleriyle sinema seyircisinin karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Kısmet” dizisinde flaş değişiklik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir