1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ferrari filmi Amerika’dan önce 22 Aralık'ta Türkiye’de vizyona giriyor

Ünlü yönetmen Michael Mann uzun bir aradan sonra “Ferrari” filmiyle dönüyor. Dağıtımını Videomite’ın üstlendiği yapımın başrol oyuncuları arasında Penelope Cruz da var.

Ferrari filmi Amerika’dan önce 22 Aralık’ta Türkiye’de vizyona giriyor

“Ferrari” filmi 22 Aralık’ta ülkemizde vizyona girecek. Amerika’dan önce Türkiye’de seyirciyle buluşacak filmin dağıtımını Videomite üstleniyor. Başlıca rollerini Adam Driver, Oscar ödüllü oyuncu Penelope Cruz, Patrick Dempsey ve Shailene Woodley’in paylaştığı filmin bütçesi 110 milyon dolar…

Ferrari markasının kurucusu Enzo Ferrari’nin hayatını konu alan biyografik film, eski yarış arabası sürücüsünün büyük krizlerle mücadele ettiği 1957 yazına odaklanıyor. Eşi Laura’yla olan evlilikleri kaybettikleri oğullarının yasıyla sarsılıyor. Enzo, bir yandan da yasak bir ilişkiden doğan oğluna Ferrari soyadını kazandırma mücadelesi veriyor. Hem iş dünyasında yaşadığı iflas tehlikesiyle, hem de aile hayatındaki fırtınalarla başa çıkmak zorunda kalan Ferrari, tüm umutlarını İtalya’nın efsanevi yarışı Mille Miglia’ya bağlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceyda Düvenci Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor açıklamasını düzeltti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir