1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Çocuk Kalbi” filminin okuma provası yapıldı

İtalyan yazar Edmondo De Amicis’in kendi oğlunun günlüklerinden esinlenerek yazdığı “Çocuk Kalbi” filmi sete çıkıyor.

“Çocuk Kalbi” filminin okuma provası yapıldı

“Çocuk Kalbi” filmi merakla bekleniyor. Başrollerini İlker Aksum, Eser Eyüboğlu, Alihan Türkdemir’in ve birçok çocuk yıldızın paylaştığı filmin okuma provası yapıldı. Senarist ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin yaptığı “Çocuk Kalbi” filmi yakında sete çıkıyor. İtalyan yazar Edmondo De Amicis’in kendi oğlunun günlüklerinden esinlenerek yazdığı ve 22 dile çevrilen “Çocuk Kalbi” kitabı eğitim ve bilim uzmanlarınca “Dünyanın en yararlı çocuk kitabı” olarak gösteriliyor.

Şirin bir kasabada yaşayan Enrico’nun aile ve okul hayatından kesitler sunan romanda, dostluk, dayanışma, dürüstlük, erdem, arkadaş ve aile sevgisi, öğretmen öğrenci ilişkisi gibi birçok evrensel tema işlenmektedir. Enrico ve arkadaşlarının zaman zaman eğlenceli maceraları, zaman zamansa duygusal hikayelerinin işlendiği kitapta iyilerin ve kötülerin amansız mücadelesi yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Haluk Bilginer’e Angelina Jolie esprisi: Benim yerime o oynasın diye ısrar ediyormuş

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir