1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri belli oldu

Ayça Ayşin Turan’ın başrolünü oynayacağı yeni sinema filmi “Sevmek Yüzünden”in hazırlıkları sürüyor.

Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri belli oldu

Ayça Ayşin Turan yeni bir sinema filmi için sete çıkmaya hazırlanıyor. “Sevmek Yüzünden” adlı filmin senaryosu ve yönetmenliğine Ahmet Kapucu imza atıyor. Sky Film – PRT Film- 2518 Film yapım şirketlerinin ortaklığında çekilecek olan filmin yapımcılığını Emre Oskay, Fatih Ay ve Ahmet Kapucu üstleniyor.

Romantik komedi türündeki film Kıbrıs’ta çekilecek. Ayça Ayşin Turan filmde “İdil” rolüne hayat verecek. Turan’ın partneri için ise Serhat Teoman’la anlaşıldı. Teoman “Ömer” rolünü canlandıracak. Filmin kadrosunda ayrıca Ali Gözüşirin “Kerem” ve Ali Yoğurtçuoğlu “Yiğit” karakterleriyle yer alacak.

Filmin konusuna gelince; İdil yılın gelinliğini tasarlamak için yola çıkarken bir anda kendini bu dügüne engel olma mücadelesinin içinde bulur. Bunu bir genç kızı yanlış evlilikten döndürmek olarak dillendirse de aslında bu İdil ve eski sevgilisi arasında gecikmiş bir hesaplaşmadır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Kural baba oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir