1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülcemal'in usta oyuncusu Netflix'in rekortmen dizisi Zeytin Ağacı'nda

Nuran Evren Şit'in yazdığı, Burcu Alptekin'in yönettiği "Zeytin Ağacı" dizisi tüm dünyada "Aile Dizilimi"ne olan ilgiyi artırmıştı.

Gülcemal’in usta oyuncusu Netflix’in rekortmen dizisi Zeytin Ağacı’nda

Zeytin Ağacı “Netflix”in 100 milyon saat izlenmeyi geçerek kırdığı rekorla adından söz ettirmeye devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizinin 2. sezon çekimleri İstanbul’da başladı. Merakla beklenen diziye “Diyar” rolüyle Aytaç Şaşmaz katılmıştı, Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz‘ı buluşturan dizinin kadrosuna ayrıca çok değerli oyuncu daha dahil oldu.

Son olarak “Gülcemal” dizisinde “Gara Ana” rolüyle seyirci karşısına çıkan Nilüfer Açıkalın “Zeytin Ağacı”nın ekibine katıldı. Açıkalın, Leyla’nın (Seda Bakan) annesi Leman rolüne hayat verecek ve dizide şarkı da söyleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Üç ay hapis cezası alan Burak Sergen’e eski eşi Işıl Sergen ateş püskürdü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir