1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yıldızlar Bana Uzak" dizisine flaş oyuncu

Ercan Uğur'un yazdığı, Bahadır İnce'nin yöneteceği "Yıldızlar Bana Uzak" dizinin önümüzdeki hafta sete çıkması planlanıyor.

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisine flaş oyuncu

“Yıldızlar Bana Uzak” dizisinin önümüzdeki hafta sete çıkması planlanıyor. Ercan Uğur‘un yazdığı, Bahadır İnce‘nin yöneteceği dizi atv‘de yayınlanacak. Yeni bir değişiklik olmazsa 23 Ekim’de çekimlerine başlanması planlanan dizide Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, İnanç Konukçu, Murat Daltaban ve Goncagül Sunar başlıca rolleri canlandıracak. Ekibe son olarak çok özel bir oyuncu katıldı.

Evrim Doğan Ortaks Yapım ile O3 Medya imzalı diziyle el sıkıştı. Etkili oyunculuğuyla tanınan oyuncu, bir intikam hikâyesiyle sınanan aşk hikâyesini anlatan dizide Melike karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin’e NBA maçında büyük ilgi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir