1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma’nın Emir’i Kirli Sepeti’nde

FOX’un MedYapım imzalı dizisi “Kirli Sepeti” pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

Yasak Elma’nın Emir’i Kirli Sepeti’nde

Kirli Sepeti dizisi renkli konu ve güçlü oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Ahu Sungur ve Su Kutlu’nun renk kattığı dizinin ekibine 2 yeni oyuncu katıldı. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği, Merve Girgin’in ise yazdığı diziye Deniz Gündoğdu “Hatice” ve Serkan Rutkay Ayıköz “Demir” rolleriyle dahil oldu.

Serkan Rutkay Ayıköz uzun süre rol aldığı “Yasak Elma” dizisinde Emir rolüyle akıllarda yer etmişti. “Kirli Sepeti”nde Ayıköz, Kıymet’in (Su Kutlu) sevgilisi olarak hikâyeye dahil olacak. Hayriye’yle (Ceren Moray) de yakınlaşacak olan Demir sürprizleriyle şaşırtacak.

Deniz Gündoğdu ise Songül’ün (Ayça Bingöl) eski kocası Yılmaz’ın (Serhat Tutumluer) hayatındaki diğer kadın olarak hikayede yerini alacak. Yılmaz, Songül ve çocuklarını Hatice uğruna terk etmiş.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ağlayan Gelin”e iki genç yetenek katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir