1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Yargı” dizisinin final tarihi belli oldu

Son yılların en çok konuşulan ve en çok ödül alan dizilerinin başında gelen Kanal D'de ekrana gelen “Yargı” sezon sonunda ekrana veda ediyor.

“Yargı” dizisinin final tarihi belli oldu

Konusu, oyunculukları ve rejisiyle uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek olan “Yargı” başta iki sezon olarak planlanmış ancak seyirciden gelen büyük ilgi üzerine üçüncü sezonu da çekilmişti. Hem ülkemizde, hem de yurt dışında yarattığı etki nedeniyle Ay Yapım’ın prestij projeleri arasında yer alan “Yargı” planlamalarda yeni bir değişiklik olmazsa 95. bölümde yani mayısın son haftası ekrana veda edecek.

Fenomen dizinin “İntikam hırsıyla döşenmiş bu yolun sonu nereye varacak?” önsözlü yeni bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir kez daha buluşturan dizinin başarılı yazarı Sema Ergenekon, dizi mayıs sonunda final yaptıktan sonra yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçecek. Ergenekon’un dijital dizi ve film de yazma planı olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’ın “El Turco” dizisinden ilk karesi ortaya çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir