1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yandaki Oda’da Derya Karadaş’ın partneri kim oldu?

Star TV’nin merakla beklenen, Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği yeni dizisi “Yandaki Oda”nın dün teaser çekimi yapıldı.

Yandaki Oda’da Derya Karadaş’ın partneri belli oldu

“Yandaki Oda” sürpriz bir evlilik yapan ünlü bir iş insanı Fikret Alabey (Caner Cindoruk) ile sunucu Verda Yaldız’ın (Şevval Sam) aileleriyle aynı evde yaşamasıyla başlayan olayları ekrana taşıyacak. Birbirine zıt iki karakterdeki her iki ailenin yan yana odalarda kalan çocukları Taylan (Onur Seyit Yaran) ile Şelale’nin (Derya Pınar Ak) hikâyesinin etrafında gelişecek olaylarda iki muhteşem oyuncu Melek Baykal ile Nazan Kesal da diziye büyük güç katacak.

Teaser çekimi dün yapılan OGM Pictures imzalı dizinin ekibine son olarak Yıldız rolüyle ünlü oyuncu Derya Karadaş katılmıştı. Yıldız’ın eşi Selim’e hayat verecek oyuncu da belli oldu. Başarılı oyuncu Mehmet Bilge Aslan “Yandaki Oda”yla el sıkıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hesabı çalınan Ali Sürmeli savcılığa koştu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir