1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler'i kahreden acı... 46 yaşındaki annesini kaybetti

Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler'in 46 yaşındaki annesi Aylin Güler'i bugün toprağa verdi.

Ünlü oyuncu Sude Zülal Güler’i kahreden acı… 46 yaşındaki annesini kaybetti

Sude Zülal Güler bugün en acı bayramını yaşadı. 21 yaşındaki oyuncu, 1977 doğumlu olan annesi Aylin Güler’i kanser nedeniyle Yeniköy Yeni Cami’de son yolculuğuna uğurladı. Aylin Güler’in meme kanserinin ardından yakalandığı yumuşak doku ve kemik kanseri nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

Cenazede gözyaşlarına boğulan ve ayakta durmakta güçlük çeken Güler, duygularını “Benim bebeğim, benim güzel kalplim, benim güzel annem, en iyi arkadaşım, sana nasıl veda edilir bilmiyorum, ama bunun bir veda olmadığını da biliyorum, sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki, dünyanın en iyi annesi… Seni çok seviyorum, en çok da senin için her şeyin çok güzel olacağına söz veriyorum. Şimdi çok güzel bir yerdesin, seni güzel Allah’ıma emanet ettik, cennetinde huzur bul annem” sözleriyle ifade etti.

Eski sevgilisi yalnız bırakmadı

Güzel oyuncuyu acı gününde Serra Pirinç, Can Bartu Arslan, Özgür Foster ve Emre Bulut gibi bir çok oyuncu arkadaşı yalnız bırakmadı. Sude Zülal Güler’in 1,5 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Emre Bey de soluğu Yeniköy Yeni Cami’de aldı ve Güler’in acısına ortak oldu. Genç oyuncuya baş sağlığı diliyorum. Melek annesinin mekanı cennet olsun.

thumbnail
Önerilen Yazı
Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan’dan Togg’la bir yol hikâyesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir