1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Üç Kız Kardeş”te Aydan Şener’in oğlu Uzay’a kim hayat verecek?

Kanal D’nin her salı seyirciyle buluşan “Üç Kız Kardeş” dizisinin kadrosuna Aydan Şener’den sonra başarılı bir oyuncu daha katıldı. 

“Üç Kız Kardeş”te Aydan Şener’in oğlu Uzay’a kim hayat verecek?

“Üç Kız Kardeş” dizisinin 58. bölümüne Aydan Şener “Müjgan” rolüyle dahil olacak. Süreç Film imzalı fenomen diziye, senaryoya ilham veren aynı adlı eserin de yazarı olan İclal Aydın’ın vedasının ardından ekibe katılacak olan Aydan Şener’e bir başarılı oyuncu daha eşlik edecek. Ayvalık’ta çekilen dizinin Müjgan’ı Aydan Şener dizide oğlu Uzay’la seyirci karşısına çıkacak. Uzay rolüne hayat verecek oyuncu bugün belli oldu. Rolü Cengiz Orhonlu canlandıracak.

Geçen sezon da Kanal D’nin Erkan Petekkaya’lı dizisi “O Kız”da başrol oynayan Cengiz Orhonlu, bu kez çok renkli bir role hayat verecek. Eski bir Türkiye Güzeli olan annesiyle gerilim yaşayan Uzay’ın psikolojik sorunları hikâyeye yön verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisine bir flaş isim daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir