1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin Onur Buldu'lu "Eski Yeni" dizisine bomba kadro

Fabrika Yapım'ın "Eski Yeni" kod adlı dizisinin oyuncu kadrosu oldukça iddialı...

TRT’nin Onur Buldu’lu “Eski Yeni” dizisine bomba kadro

TRT’nin Fabrika Yapım imzalı yazlık dizisi kod adı “Eski Yeni” güçlü oyuncu kadrosuyla oldukça iddialı geliyor. Baykut Badem‘in yazdığı diziyi Sadullah Celen yönetecek. Tutumlu bir baba, paraya değer vermeyen bir anne ve dört yetişkin çocuğunun hikâyesini anlatan Kore yapımı “Once Again“den uyarlanan dizinin güçlü kadrosu çok konuşulacak. Erdal Özyağcılar dizide Akyol ailenin babası Rasim’i, Seray Gözler annesi Canan’ı oynayacak.

Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan‘ın yaptığı dizide Onur Buldu ailenin tek oğlu Ferdi’ye hayat verecek. Dizide Onur Buldu’nun partneri değişti ve projenin Öznur’u Melis Babadağ oldu. Babadağ, Ferdi’nin eşini oynayacak. Aycan Koptur “Eski Yeni”de Akyollar’ın ortanca kızı psikolog Deniz rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Barış Yıldız, Deniz’in eşi Kaan’ı, Erdem Akakçe, henüz kimin canlandıracağı netleşmeyen Derya’nın eşi Nedim’i, Ebrar Karabakan Derya’nın kızı “Tuğçe”yi oynayacak. Dizinin kadrosuna ayrıca usta oyuncu Nergis Kumbasar katıldı. Kumbasar, Kaan’ın ve Sina’nın annesi “Feryal” rolünü canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yargı” ekibi bu akşam sezona veda partisinde buluşuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir