1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin dijital platformu yayın hayatına başlıyor

TRT’nin uluslararası dijital platformu uzun bir hazırlık sürecinin ardından yayın hayatına başlıyor.

TRT’nin dijital platformu yayın hayatına başlıyor

TRT tarihinde bir ilk olacak olan proje için 2 Mayıs Salı günü Beykoz Kundura Fabrikası’nda görkemli bir tanıtım gecesi düzenlenecek. Gecede markanın ismi, logosu, içerikleri, platformun üyelik detayları ve yayın hayatına başlayacağı tarih de açıklanacak.

Orijinal içeriklerle meraklıların karşısına çıkmaya hazırlanan uluslararası dijital platformda, aksiyondan komediye tarihi dramadan animasyona kadar birçok içerik yer alacak. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un da katılacağı gecede ayrıca, sanat, sinema, siyaset, spor, iş ve reklam dünyasından birçok ünlü isim de yer alacak.Yayın hayatına geçmesiyle birlikte TRT uluslararası dijital platformunun, global dev rakiplerin olduğu sektörde ses getirecek farklı yapımlarla izleyicisiyle güçlü bir bağ kurması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ertan Saban Galatasaraylılardan özür diledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir