1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Tetikçinin Oğlu" dizisi "Aile"nin reytinglerini düşürdü

"Aile" dizisi geçen hafta ilk kez üç kategoride de birincilik elde etmişti. Tetikçinin Oğlu dizisi reyting yarışına girdi dengeler değişti.

“Tetikçinin Oğlu” dizisi “Aile”nin reytinglerini düşürdü

“Aile” dizisi salı akşamları AB ve ABC1 kategorisinde reyting tablosuna damga vurmaya devam ediyor. Geçen hafta bir ilk yaşanmış ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi total’de de birinci olmuş ve böylece tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı olmayı başarmıştı. Bu hafta yarışa “Tetikçinin Oğlu” dizisi girdi ve tablo değişti. Ay Yapım imzalı dizi Total’de 4.32 reytingle 5., AB’de 8.97 reytingle 1. ve ABC1’de ise 7.56 reytingle 1. oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dizi ABC1’de yaklaşık 2 reyting kaybetti.

O3 Medya ile Same Yapım’ın imza attığı “Tetikçinin Oğlu” total’de 3.90’la 7., AB’de 4.35’le 4. ve ABC1’de ise 3.98’le 6. oldu. Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği dizi Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Serhat Kılıç, Sezin Akbaşoğulları, Bahar Şahin ve Genco Özak’ı buluşturdu.

Kanal D’nin önümüzdeki yıl da devam etmeyi düşündüğü “Üç Kız Kardeş” total’de 6.09, AB’de 4.13, ABC1’de 6.32 reyting rakamlarına ulaştı. Oktay Kaynarca’nın “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ise total’de 5.06, AB’de 3.19 ve ABC1’de 4.22 reyting aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Sunal ile Doğa Rutkay stüdyoya girdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir