1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Terzi” dizisinin dünya çapında alkışlanacak büyük başarısı

  Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı “Terzi” dizisinin 3 Kasım’da seyirciyle buluşan final sezonu müthiş bir başarıya imza attı.

“Terzi” dizisinin dünya çapında alkışlanacak büyük başarısı

“Terzi” dizisi fark yaratan dizi ve filmleriyle sektörün en çok ses getiren yapımlarına imza atan OGM Pictures’ın prestij projesi olarak öne çıkmıştı. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül’ü buluşturan dizinin 3. ve final sezonu dünya çapında büyük bir başarıya imza attı.

Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures imzalı “Terzi”nin 8 bölümden oluşan 3. Sezonu 2. Haftasında 4 milyon 400 bin saat izlenerek 6 ve 12 Kasım tarihinde dünya çapındaki önemli yapımları geride bırakarak Netflix’in global listesinde 1. oldu ve böylece elde edilmesi güç bir zaferin de sahibi oldu. Bu başarı Türk dizilerinin ulaştığı yer bakımından da çok önemli bir değer taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Olgun Şimşek’in yeni dizi projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir