1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Show TV'den Kızılcık Şerbeti açıklaması: Şirketimize yapılmış bir tebligat bulunmadığı için...

Show TV'den Kızılcık Şerbeti dizisini neden önce yayınlayacaklarını ardından da yayından çektikleri konusuna açıklık getirdi.

Show TV’den Kızılcık Şerbeti açıklaması: Şirketimize yapılmış bir tebligat bulunmadığı için…

Kızılcık Şerbeti dizisinin RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezası nedeniyle ekrana gelmemesi sosyal medyayı salladı. Diziyi önce yayınlayacağını duyuran ardından da RTÜK’ün gönderdiği belgeseli yayınlayan Show TV açıklama paylaştı.

“Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun 2023/12 sayılı toplantısında alınan 15 No’lu kararı uyarınca, “Kızılcık Şerbeti” dizimizin yayını durdurulmuş ve yerine RTÜK tarafından kanalımıza yayınlanmak üzere gönderilen belgeseller yayına alınmıştır. Yayın saati itibarıyla yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığına dair mahkemece şirketimize yapılmış bir tebligat bulunmadığı için yayınlamakta olduğumuz dizinin yayını RTÜK yetkililerinin şifahi bildirimine istinaden şirketimizce durdurulmuştur”

thumbnail
Önerilen Yazı
Pınar Deniz’den Kızılcık Şerbeti isyanı: O kadar insanı ekmeğinden ediyorsunuz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir