1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şener Şen Urla'da Uğur Yücel ve Ata Demirer'li Netflix dizisini ziyaret etti

Yeşilçam'ın 81 yaşındaki büyük ustası Şener Şen, Urla'da Ata Demirer ve Esra Bilgiç'le Netflix'e dizi çeken yakın dostu Uğur Yücel'i ziyarete gitti.

Şener Şen Urla’da Uğur Yücel ve Ata Demirer’li Netflix dizisini ziyaret etti

Şener Şen, dün Urla‘da BKM Film‘in Netflix için çektiği “Bir İhtimal Daha Var” dizisinin setini ziyaret etti. “Zengin Mutfağı” oyunuyla tiyatro seyircisinin karşsısına çıkmaya devam eden Yeşilçam’ın efsane oyuncusu yakın dostu Uğur Yücel’in başrolünü Ata Demirer ve Esra Bilgiç‘le paylaştığı dizi setinde ekiple sohbet etti. Ata Demirer bu anların fotoğraflarını “Ustamız, kalbimizin sahibi Şener Şen hocamız setimizi ziyaret etti ❤️🙏🏼” notuyla paylaştı.

Ata Demirer bir paylaşımında da “Seti ustalar bastı” dedi. Deniz Akçay’ın yazdığı, Hakan Algül’ün ise yönettiği 8 bölümlük dizide Lale Mansur, Ata Demirer‘in halasını, Ediz Akşehir ise yeğenini canlandırıyor. Dizide Ata Demirer‘in hayat verdiği İsa’nın hayatı iş insanı Refik’in şaibeli ölümüyle değişiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’ine 3 milyondan fazla tokat atıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir