1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Senden Önce" dizisinin yayın tarihi belli oldu

Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaşacağı Senden Önce dizisinin ilk bölüm yayın tarihi merakla bekleniyordu.

“Senden Önce” dizisinin yayın tarihi belli oldu

“Senden Önce” dizisi Kanal D‘nin merakla beklenen iddialı yeni dizileri arasında yer alıyor. Başta çarşamba günü yayınlanması planlanan dizi “Üç Kız Kardeş” dizisinin cumartesi gününe alınmasının ardından salı gününe alındı.  Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan D Media imzalı “Senden Önce”nin ilk bölümünün 13 Şubat Salı günü yayınlanacağı açıklandı.

Dizide çok konuşulacak bir aşk üçgeni konusu işlenecek. Merve’nin (Sinem Ünsal) eşi Hakan’la (Alp Navruz) arasına Sahra (Nilperi Şahinkaya) girecek. Başak Angigün‘ün yazdığı, Feride Kaytan‘ın yöneteceği dizi gerçek aşk, sadakat ve ihaneti kavramlarını seyirciler sorgulatacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ben Bu Cihana Sığmazam’a bomba oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir