1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Senden Önce” dizisinin Cabbar’ı belli oldu

Kanal D’nin merakla beklenen Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan Senden Önce dizişinin ilk bölümü 13 Şubat Salı akşamı seyirciyle buluşacak.

“Senden Önce” dizisinin Cabbar’ı belli oldu

“Senden Önce” dizisi Kanal D’nin yeni yıldaki iddialı dizilerinin başında geliyor. Başak Angigün yazdığı “Senden Önce”yi Feride Kaytan yönetiyor. Birbirlerine derinden bağlı Hakan (Alp Navruz), Merve (Sinem Ünsal) ve Sahra’nın (Nilperi Şahinkaya) hikâyesini ekrana taşıyacak dizinin sürpriz karakterlerinden biri de Cabbar… Rolü kimin canlandıracağı belli oldu.

Usta oyuncu Mehmet Çevik “Senden Önce”nin Cabbar’ı oldu. Karakterin diziye 3. Bölümde dahil olacağı öğrenildi. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’ya Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kopuk’un Müjde’si Seray Kaya: Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir