1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sema Keçik ve Tayanç Ayaydın Netflix’in Cihangir Ceyhan’lı “Asaf” dizisinde

Netflix’in duyurusunu geçen yıl yaptığı “Asaf” dizisinin çekimlerinin ay sonuna doğru başlaması planlanıyor.

Sema Keçik ve Tayanç Ayaydın Netflix’in Cihangir Ceyhan’lı “Asaf” dizisinde

“Asaf” dizisi Netflix’in yeni iddialı projeleri arasında… Daha önce “Fatma dizisini yapan ekibin imza atacağı dizide Cihangir Ceyhan “Asaf”a hayat veriyor. Ceyhan dizide Atlas adında hasta bir oğlu olan, eşi Sema’yla (Burçin Terzioğlu) boşanma aşamasında bir Uber şoförüne hayat veriyor. Özgür Önurme’nin yazıp yönettiği dizide Asaf’ın annesi Nermin’e usta oyuncu Sema Keçik hayat verecek.

Altı bölümden oluşan dizide Asaf’ın bir bankada müdürlük yapan abisi Aziz’e ise Tayanç Ayaydın hayat verecek. Dizide Rüya rolünü Saadet Işıl Aksoy, Harun rolünü ise Uygar Özçelik canlandıracak.

Çekimleri ay sonuna doğru başlayacak olan dizide lüks bir araca çarpan Asaf’ı değişen hayatı etkileyici bir dille ele alınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkan Petekkaya kararını verdi, “Saplantı”ya “Evet” dedi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir