1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sandık Kokusu’nun Özge Özpirinçci: Ben de çok yeni kız annesiyim

Bu çarşamba ilk bölümü seyirciyle buluşacak olan “Sandık Kokusu” dizisiyle ekrana dönecek olan Özge Özpirinçci bir anne ile kızın çatışma hikâyesini ekrana taşıyacak.

Sandık Kokusu’nun Özge Özpirinçci: Ben de çok yeni kız annesiyim

Özge Özpirinçci ile Demet Akbağ’ı buluşturan “Sandık Kokusu” bu çarşamba ilk bölümüyle Show TV’de ekrana gelecek. O3 Medya imzalı diziyi iki güçlü kalem Melis Civelek ve Zeynep Gür yazıyor. Kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, Nezaket Coşkun’un ise yöenttiği dizinin Karsu’su dizide bir anne kız çatışmasının yansıtıldığına dikkat çekti.

Özpirinçci “Bir anne kız hikayesi olması ve bu anne kız ilişkisindeki sıkıntıları ele almayı tercih ediyor olması benim çok hoşuma gitti. Çünkü şimdi ben de yeni bir kız annesiyim. Bu nedenle de gerçekten çok merak ettiğim bir ilişki. Bakalım göreceğim. Senaryo ve hikâyenin heyecanlandırması başta en büyük cezbedici etkendi. Daha sonra oturup konuştuğumuzda geri kalan her şey de benim için tamam olunca ben projeyi kabul ettim ve gün geçtikçe de ‘iyi ki etmişim’ dedim. Kast çalışmaları olsun, öncesindeki bizim oyuncular ve yönetmenlerimizle birlikte yaptığımız sahne çalışmaları olsun bana çok büyük şey kattı ve bir kez daha çoğu durumda aslında sürecin en az sonuç kadar kıymetli olduğunu bana gösterdi” dedi.

Dizinin senaryosunu çok beğendiğini anlatan başarılı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğer senaryoya inanırsam, seversem, karakteri canlandırabileceğime inanırsam geri kalan şeyler çoğu zaman çözülebiliyor. Genel olarak televizyonda oynadığım karakterlerin sosyoekonomik durumlarından farklı bir durumu olan bir karakteri canlandırmak ama yine aynı zamanda bunu üç boyutlu bir karakter olarak da gösterebilmek beni heyecanlandırdı. Aynı zamanda Zeynep Günay, Nezaket Coşkun, Melis Civelek, Zeynep Gür bu isimlerle çalışıyor olmak da benim için çok heyecan verici. Aynı zamanda Ulaş Hoca 2. yönetmenimiz. Onunla da 10 sene önceden çalışmıştık. Bu tarz eskiden çalıştığım insanlarla tekrar çalışmak bana biraz sağlama da yaptırıyor mesleki anlamda. 10 sene önce neredeydim, ne yaptım, bu geçtiğimiz 10 sene neler katmışım, birilerinden bunları görmek çok keyifli oluyor. Bir de tabii Demet Akbağ ile anne kız oynamak… Daha ne isterim.”,

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu’na sevgilisi Alp Navruz’dan tebrik çiçeği

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir