1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahmaran’ın başarılı oyuncusu Ateş Kuşları’nda

Atv’nin Ateş Kuşları dizisi başarılı senaristler Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın imzasını taşıyor.

Şahmaran’ın başarılı oyuncusu Ateş Kuşları’nda

Ateş Kuşları dizisi etkileyici konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bozdağ Film imzalı dizi iki değerli senarist Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem tarafından yazılıyor. Gökhan Ayiz’in reji koltuğunu Bülent İşbilen’e devrettiği dizinin ekibine çok yetenekli bir oyuncu katıldı.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’li “Şahmaran”da hayat verdiği “Medine” karakterindeki performansıyla beğeni toplayan Elif Nur Kerkük, “Ateş Kuşları”nın ekibine Sabit’in (Emir Çubukçu) annesi “Seher” rolüyle katılıyor. Dizinin ekibi İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Nizam Namidar (Nizam), Serkan Ercan (Menderes), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın) gibi ünlü isimlerden oluşuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
ÖZEL HABER: Burak Deniz’in kavga görüntüleri ortaya çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir