1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin Vanity Fair İspanya'ya röportaj verdi

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Jack Nicholson, Pedro Pascal ve Toni Garcia gibi star isimlerin röportaj verdiği Vanity Fair İspanya'ya konuştu.

Kerem Bürsin Vanity Fair İspanya’ya röportaj verdi

Kerem Bürsin tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi olan oyuncularımızın başında geliyor. Dizilerinin yayınlandığı ülkelerde coşkuyla karşılanan yakışıklı oyuncu, Vanity Fair İspanya’ya röportaj verdi. Jack Nicholson, Pedro Pascal ve Toni Garcia gibi ünlü isimlerin de konuk olduğu dergiye röportaj veren yeni projelerinden bahseden Bürsin, İstanbul Boğazı‘nda özel bir fotoğraf çekimi yaptı.

“Ya Çok Seversen” dizisinde Hafsanur Sancaktutan‘la başrolü paylaşan ünlü oyuncunun dizinin ardından Ay Yapım’la anlaşması devam edecek. Kerem Bürsin dijital dizi ve film projeleri çekecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ömer dizisinin “Halıcılar kralı Kamil”i hangi ödüllü aktör oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir