1. Anasayfa
  2. Dizi

Oscar Aday Adaylığına başvuracak olan TRT ortaklı “Sadık Ahmet” filmi ne kadar izlendi?

Batı Trakya Türkleri için verdiği mücadeleyle tarihe geçen Sadık Ahmet’in hayat hikâyesini anlatan TRT ile MCG ortaklığında çekilen film gişede 10 bin izleyicinin altında kaldı.

Oscar Aday Adaylığına başvuracak olan TRT ortaklı “Sadık Ahmet” filmi ne kadar izlendi?

“Sadık Ahmet” filmi geçen cuma 180 salonda gösterime girdi. Hakan Yonat’ın yönettiği TRT ile MCG ortaklığında çekilen filme AKM’de gala düzenlendi. Galasına Sadık Ahmet’in ailesinin de katıldığı filmle ilgili kulislerde dolaşan bilgi gişede 10 bin izleyicinin altında kaldığı yönünde… 7 bin 500 kişi civarında seyirci topladığı konuşulan filmle ilgili yapım şirketi de hafta sonu yazılı bir açıklama yaptı

Oscar Aday Adaylığı için başvuracaklarını ifade eden yapım şirketi “Sadık Ahmet Filmimiz Akademi ödülleri aday adaylığı oscar ödülleri ön şartları gereğince yalnızca 7 gün vizyonda kalacak şekilde 2 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmiştir” ifadelerine yer verdi. Filmin ekim ayında yeniden vizyona gireceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deha dizisiyle ilgili son dakika gelişmesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir