1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fenomen dizi “Şahsiyet”in yeni adresi belli oldu

Onur Saylak ve Hakan Günday ikilisinin Haluk Bilginer’e Emmy Ödülü kazandıran dizisi “Şahsiyet”in ikinci sezonunun hangi platformda yayınlanacağı merak konusuydu.

Fenomen dizi “Şahsiyet”in yeni adresi belli oldu

“Şahsiyet” dizisi güçlü kadrosu, muhteşem senaryosu ve rejisiyle büyük ilgi görmüş ve puhu’da seyirciyle buluşan Haluk Bilginer’li proje adını unutulmaz dijital diziler arasına yazdırmıştı. 12 bölümlük Ay Yapım imzalı dizinin yoğun istek üzerine ikinci sezonu çekildi. Dizi, başta Disney Plus için hazırlanmıştı. Ancak daha sonra Disney tüm dünyada içerik alımlarını durdurunca dizinin yeni adresi merak konusu olmuştu.

Haluk Bilginer ve Şebnem Bozoklu’yu buluşturan Erdal Özyağcılar, İlker Aksum ve Burhan Öçal’ın gibi birbirinden ünlü ismin renk kattığı diziyi Gain satın aldı. “Şahsiyet”, Rams Grup tarafından satın alınan ve kaliteli içeriğe önem veren bir pazar stratejisi uygulayacak olan Gain‘inlansman projesi olacak. “Şahsiyet”in 2. Sezonunun 10 bölümden oluştuğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Birol Güven’in ‘’Yatak Odası Diyalogları’’ kitabı sahneye taşındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 6 Ekim 2023

    Muhteşem kendini aşmış dizi.perfect

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir