1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

ÖZEL HABER: Burak Deniz’in kavga görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın “kasten yaralama”, “hakaret” ve “kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan yargılanmasını talep ettiği Burak Deniz’in savcılığa iletilen kavga görüntüleri ortaya çıktı.

ÖZEL HABER: Burak Deniz’in kavga görüntüleri ortaya çıktı

Nilperi Şahinkaya meslektaşı Burak Deniz hakkında geçen eylül ayında suç duyurusunda bulunmuştu. Şahinkaya, davetli olduğu Adana Film Festivali kapsamında bulunduğu Sheraton Grand Adana Oteli’nde sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşı Necmi Deniz’le oturduğu sırada masaya 4 kez giderek olay çıkaran Burak Deniz hakkında avukatı Nail Gönenli aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Şahinkaya, Burak Deniz’in “kasten yaralama”, “hakaret” ve “kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan yargılanmasını talep etmişti. Burak Deniz de avukatı Serdar Opak’la hakkında yapılan şikayet nedeniyle savcılığa gidip ifade vermişti.

Burak Deniz ifadesinde “Konuşmada Nilperi, Emre ve Necmi Deniz ile şakalaştık, normal bir şekilde gülüyor muhabbet ediyorduk, Nilperi’ye yönelik herhangi bir hakarette bulunmadım. Bulunmamı gerektirecek bir neden de yoktu zaten… Nilperi’nin erkek arkadaşı da oradaydı… Açıkçası şikayet dilekçesini okuduğumda bu aşamaya kadar onların şahsına yönelik sinkaflı küfürler ve tehditlerde bulunduğu iddiasını görünce inanamadım.

Necmi Deniz ters ters konuşmaya başladı. Sanıyorum masaya gelmemden rahatsız olmuş. Ben de ‘Bir problem mi var? Bir problemin varsa seninle konuşabiliriz. Bana tavır yapmana gerek yok’ dedim. Birden ayağa kalktı ve sesini yükselterek ‘Sana derdimi gösteririm’ dedi.  Bulunduğum ortamın etkisiyle gerilim yükseldi. Ben de ‘Göster o zaman, neyi bekliyorsun? Beni mi döveceksin?’ dedim. Burun buruna geldik.

Çevredeki insanlar da olaya dahil oldu. Bizi ayırdılar ama o da ben de herhangi bir şekilde birbirimize vurmadık. Bu esnada sanıyorum gözlüğü düşmüş ama ben herhangi bir şekilde Necmi Deniz’e vurmadım. Olay anında diğer şahısları ayırmak için olaya dahil olduğumdan arbede esnasında gözlüğü düşmüş olabilir ama kesinlikle ben yapmadım” demişti.

Ancak kavga anına ait görüntülerde ise Nilperi Şahinkaya’nın Burak Deniz geldikten sonra masadan hızla uzaklaştığı, ardından da Burak Deniz’le Necmi Deniz’in arasında sert bir tartışmanın çıktığı görülüyor.

Telefonla ulaştığımız Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli “Mahkeme dosyasında daha net görüntüler var. İfadelerimizle kamera kayıtlarının birebir uyuştuğunu gördük. Burak Deniz’in de vermiş olduğu ifadenin gerçeği yansıtmadığı o görüntülerle ortaya çıkacaktır” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hülya Avşar yıllar sonra yeniden jüri koltuğunda
Yazı Kaynakları

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir