1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Şahane Hayatım" dizisine bir flaş isim daha

Ay Yapım'ın FOX için çekeceği "Şahane Hayatım" adlı iddialı dizinin bugün afiş çekimi yapılacak.

“Şahane Hayatım” dizisine bir flaş isim daha

FOX‘un satın aldığı diziler arasına “Şahane Hayatım” güçlü kadrosu ve çarpıcı senaryosuyla öne çıkıyor. Çok konuşulan dizilerin senaristi Meriç Acemi imzalı dizide Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Gökçe Eyüboğlu, Nesrin Cavadzade, Erman Cihan ve Sumru Yavrucuk başlıca rolleri paylaşacak. Kimlik değiştirip bambaşka bir hayata adım atan Şebnem’in soluk soluğa geçen hikayesini anlatan dizinin çekimleri bu hafta başlayacak. Heyecanla beklenen, aksiyon yönü de yüksek olan dizinin kadrosuna iddialı bir oyuncu daha katılıyor.

“Güldür Güldür Show” ve “Çok Güzel Hareketler 2” ve “Hazine” gibi ses getiren projelerin yıldızı Gürhan Altundaşar, “Şahane Hayatım” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Altundaşar, komiser Mesut’ın (Onur Tuna) emniyette mesai arkadaşı Yılmaz karakterini oynayacak. “Şahane Hayatım”ın bugün afiş çekimi yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halil İbrahim Ceyhan’dan “Emanet” dizisine veda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir