1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uğur Yücel'in ardından Erdal Beşikçioğlu da "Sadık Ahmet" filminde

Uğur Yücel ile Erdal Beşikçioğlu "Hakim" dizisinin ardından "Sadık Ahmet" filminde buluşuyor.

Uğur Yücel’in ardından Erdal Beşikçioğlu da “Sadık Ahmet” filminde

“Sadık Ahmet” filminin çekimleri ağustos ayında başlıyor. Batı Trakya Türklerinin simge kahramanlarından Doktor Sadık Ahmet’in hayatını anlatan filmin hazırlıkları sürüyor. Hakan Yonat‘ın yöneteceği filmde Sadık Ahmet’i Turgay Aydın canlandıracak. Yapımcılığını Cüneyt Göz’ün, Kreatif Yapımcılığını Muhammet Usta’nın üstleneceği filmin ekibine Uğur Yücel, Ozan Akbaba ve Taner Rumeli‘nin ardından çok bomba bir isim katıldı.

Post prodüksiyonunu Türkiye’nin en iyi isimlerinden Fatih Dağlı‘nın yapacağı filmde Erdal Beşikçioğlu da rol alacak. Ünlü aktör Gümülcine Başkonsolosu Kemal Gür’ü oynayacak. Erdal Beşikçioğlu’nun rolü için sakallarını keseceği filmde ayrıca Renan Bilek “Sadık Ahmet’in avukatı Adem”i, İlker Aksum “İsmail Rodoplu”yu, Burak Satıbol “Berber Hüseyin”i, Suzan Kardeş “Amelia”ya hayat verecek. Başarılı oyuncu Cemal Toktaş da filme Sadık Ahmet’in çocuklarını kaza sonrası hastaneye yetiştiren gurbetçi genç rolüyle konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nilüfer’in sahnede yaptığı 23. yaş sürprizi kızı Ayşe Nazlı’yı ağlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir