1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

RTÜK'ün 2 hafta yayınını durdurduğu Kızıl Goncalar yerine 8 mini belgesel yayınlayacak

RTÜK geçen hafta tarikat ve cemaatlerden gelen 31 bin şikayet üzerine Kızıl Goncalar dizisine 2 kez yayın durdurma ve 9 milyon TL idari para cezası vermişti.

RTÜK’ün 2 hafta yayınını durdurduğu Kızıl Goncalar yerine 8 mini belgesel yayınlayacak

Kızıl Goncalar dizisinin 8 ve 15 Ocak tarihlerinde RTÜK‘ün toplumun milli ve manevi değerleri ilkesine aykırı yayın yaptığı gerekçesiyle yayını durduruldu. Bu akşam ve haftaya yayınlanmayacak olan dizinin 3. bölümü 22 Ocak Pazartesi seyirciyle buluşacak.

Cemaatlerin örgütlenip RTÜK’e 31 bin şikayet yağdırdığı dizinin yerine bu akşam FOX’ta peş peşe kısa bölümlerden oluşan “Medya okur yazarlığı”, 2 kez “Türkiye’nin Doğal Güzellikleri”, “Su Eksikliği”, “Sıfır Atık”, ‘Hayatım Tehlikede”, “Obezite Büyüyen Salgın” ve “Deprem Sonrası İlk 6 Saat” belgeselleri yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar bu akşam yayınlanacak mı? İşte son karar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir