1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu arasındaki boy farkı gündem oldu

Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Sarmaşık Zamanı (The Ivy), bu yıl 39’uncusu düzenlenen dünyanın en prestijli fuarlarıdan MIPCOM Fuarı’nda görücüye çıktı.

Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu arasındaki boy farkı gündem oldu

Dağıtımını Inter Medya’nın üstlendiği TOD Originals dizisi Sarmaşık Zamanı (The Ivy), Avrupa prömiyerini Cannes’da düzenlenen Mipcom Fuarı’nda gerçekleştirdi. Dizinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ile Onur Tuna düzenlenen galada şıklıklarıyla göz doldurdu. 1.95 boyundaki Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu arasındaki boy farkı dikkat çekti.

Yabancı basının ilgi odağı olan ikiliden Burçin Terzioğlu diziyle ilgili olarak, “Ülkemizde yaptığımız işlerin uluslararası pazarlarda karşılık buluyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Kendi kültürümüze has hikâyelerimizi anlattığımız gibi evrensel değerleri de barındırıyor içeriklerimiz. Konuştuğumuz dil farklı olsa da yaptığımız işte en önemli şey duyguyu izleyiciye geçirebilmek. Ve bunu da senaristlerimiz, yönetmenlerimiz, oyuncular ve teknik ekiplerimizle büyük özveri ile başarılı şekilde dünyaya sunabildiğimizi düşünüyorum” dedi.

Onur Tuna ise Sarmaşık Zamanı (The Ivy) hakkında şunları söyledi: “Yönetmenimiz senaryoyu çok iyi benimsemişti. Kendimizi öyküye teslim edecek şekilde güven duyduk. Yaptığımız işin hikâye bazında, bu projenin muadili olabilecek işlerden daha tutarlı olduğunu düşünüyorum. Yaşanmış hikâyelerimizi aktarma konusunda gelişmiş bir ülkeyiz. O yüzden dram projelerimizin ilgi çektiğini düşünüyorum.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Şebnem Dönmez’in acı günü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir