1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nilüfer “Kızılcık Şerbeti” hayranı çıktı: Pinko bitti, Pinko perişan

Ajda Pekkan’dan sonra pop müziğin efsane isimlerinden Nilüfer de Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin hayranı çıktı.

Nilüfer “Kızılcık Şerbeti” hayranı çıktı: Pinko bitti, Pinko perişan

“Kızılcık Şerbeti” dizisinde bu cuma yine yer yerinden oynayacak. Abdullah’ın (Settar Tanrıöğen) eşi Pembe’den, Alev’in (Müjde Uzman) nişanlısı Rüzgâr’dan (Yiğit Kirazcı) ayrılması ortalığı sarsacak. Gold Film imzalı dizinin ünlü bir tutkunu daha ortaya çıktı. Dizinin yılbaşı akşamı ekrana gelecek bölümüne konuk olmaya hazırlanan Ajda Pekkan’dan sonra pop müziğin efsane isimlerinden Nilüfer de “Kızılcık Şerbeti”nin hayranı çıktı. Hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Nilüfer sahnede seyircilerle dizisiyle ilgili sohbet etti.

Konuyu Abdullah’ın boşanmak istediği Sibel Taşçıoğlu’nun hayat verdiği Pinko lakaplı eşi Pembe’ye getirdi ve “Pinko Pinko… Pinko bitti…Fragmanını gördünüz mü? Pinko perişan yazık ama aşk bu yapacak bir şey yok, değil mi?” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tilbe Saran “Aile Albümü” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir