1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Netflix'in Yaratılan dizisinin galası ve Pera Palas'ın veda partisi iptal edildi

Yarın yapılması planlanan Netflix'in "Yaratılan" dizisinin galası ile "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin ekip partisi savaş yüzünden yaşanan yas nedeniyle iptal edildi.

Netflix’in Yaratılan dizisinin galası ve Pera Palas’ın veda partisi iptal edildi

Netflix‘in iki dizisinin de organizasyonu iptal edildi. Çarşamba akşamı Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’yı buluşturan “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin çekimlerinin bitmesinin şerefine ekip Beyoğlu‘nda veda yemeğinde buluşacaktı. Ancak İsrail‘in Filistin‘e savaş açması ve yaşanan yas ortamı nedeniyle dizinin yemeği iptal edildi.

Netflix‘in Çağan Irmak imzalı “Yaratılan” dizisinin Esma Sultan Yalısı‘nda düzenlenecek galası da iptal edildi. 8 bölümlük dizi, 20 Ekim’de yayınlanacak. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” ekibi Youtube Türkiye Festivali’nde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir