1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım, Deniz Baysal'ı övgü yağmuruna tuttu: Ne güzel bir oyuncusun

Deniz Baysal'ın "Teşkilat" dizisinden ayrılık kararı almasının ardından çok iyi anlaştığı partneri Murat Yıldırım'dan veda mesajı geldi.

Murat Yıldırım, Deniz Baysal’ı övgü yağmuruna tuttu: Ne güzel bir oyuncusun

Murat Yıldırım “Teşkilat” dizisinden ayrılan partneri Deniz Baysal‘la ilgili yaptığı övgü dolu paylaşımlarla dikkat çekti. Yıldırım twitter sayfasına “Deniz, can dostum…İyi ki bu projeyi kabul edip seninle oynadım, iyi ki sen Zehra oldun,en iyi tarafı da senin gibi bir dostum oldu… Ne güzel bir oyuncusun, yolun açık olsun” mesajını yazdı. 

 

Deniz Baysal da çok keyifli bir çalışma ortamı yaşadığı Murat Yıldırım’le ilgili “İyi ki… Proje bazlı değil, ömürlük…. Her daim yanındayım canım dostum. Benimle paylaştığın tüm güzel şeyler için çok teşekkür ederim” karşılığını verdi. Esprili kişiliğini de konuşturan Murat Yıldırım, Baysal’a takılmadan edemedi ve “Teşekkürler her şey için, paylaştığın videolar dışında” tweet’ini attı ve “Dur daha bitmedi” yanıtını aldı.

Murat Yıldırım instagram sayfasından da “Dostum, canım senin için her şeyin en güzeli olsun, seni tanıdım bu çok değerli… Her zaman yanındayım” paylaşımını yaptı. Deniz Baysal da “Ben de her zaman senin yanındayım. İyi ki seni tanıdım canım Murad” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel’i buluşturan Saklambaç dizisini kim yazıyor?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir