1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kuruluş Osman"ın kadrosuna katılan Emre Dinler Roma yolcusu

"Kuruluş Osman"la seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Ferzan Özpetek'in filminde rol alan Emre Dinler önümüzdeki hafta gala için Roma'ya gidecek.

“Kuruluş Osman”ın kadrosuna katılan Emre Dinler Roma yolcusu

Emre Dinler, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Bu sezon “Kuruluş Osman” dizisine dahil olan oyuncu, “Uzun süredir hazırlanıyorum. At binme ve kılıç kullanma eğitimleri aldım. Zor ve yoğun geçti. En zoru at binme… Daha önce binmemiştim” dedi. Ayrıca Ferzan Özpetek‘in filminde yer alan Dinler, “Önümüzdeki hafta gala için Roma’ya gideceğim. Heyecanlıyım” diye konuştu.

Daha önce ‘Yasak Elma’da yer alan oyuncu, “Aksiyon işleri zor ama rol ayrımım yok. Hangisi bize uygunsa menajerimle ona göre karar veriyoruz” ifadelerini kullandı. Hataylı olan Dinler, “Depremde kuzenimi ve sevdiğim birçok kişiyi kaybettim. Hatay eskisi gibi değil. Deprem döneminde oradaydım. Sık sık gidiyorum zaten” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bir Derdim Var” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir