1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman’a flaş transfer

Burak Özçivit’le bir sezon daha devam edeceği söylentisi kulislerde konuşulan Kuruluş Osman’a çok iddialı bir isim katıldı.

Kuruluş Osman’a flaş transfer

Kuruluş Osman atv’nin yeni sezonda da devam edeceği dizilerinin başında geliyor. Bozdağ Film’in imza attığı dizinin kadrosuna peş peşe güçlü yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Ümit Kantarcılar, çarşamba akşamları beş sezondur zirvede yer alan fenomen diziye transfer oldu.

Ümit Kantarcılar güçlü bir karakter olan Çavdar Tatarların lideri “Ulcay”a hayat verecek ve Osman’ın karşısına dişli bir rakip olarak çıkacak. Yakışıklı oyuncu son olarak Ata Demirer, Esra Bilgiç ve Uğur Yücel’le BKM’nin Netflix için çektiği “Bir İhtimal Daha Var” dizisinde başrol kadrosunda yer almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Gönül Dağı” dizisine Fidan geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir