1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kulüp” dizisinin yıldızı Netflix’in “Asaf” projesinde

Başrolünü Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı Netflix’in “Asaf” dizisinin 17 Ekim’de sete çıkması planlanıyor.

“Kulüp” dizisinin yıldızı Netflix’in “Asaf” projesinde

Netflix’e daha önce Burcu Biricik’li “Fatma” dizisini çeken ekip şimdi de “Asaf” projesini hazırlıyor. Yine 6 bölümden oluşacak olan İdea Film Creatives imzalı diziyi Özgür Önurme yazıp yönetecek. Bir Uber şoförü olan Asaf’ın yaptığı kazanın ardından hayatının alt üst olma hikâyesini anlatan dizide Burçin Terzioğlu Asaf’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Sema’ya hayat verecek. Uygar Özçelik’in “Harun”, Saadet Işıl Aksoyun Rüya, Sema Keçik’in “Nermin” ve Tayanç Ayaydın’ın “Aziz”  rolüne hayat vereceği diziye flaş bir isim daha katıldı.

Son olarak “Kulüp” dizisinde canlandırdığı “Keriman” rolündeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Serra Arıtürk “Asaf”la el sıkıştı. Okuma provası yapılan dizide Serra Arıtürk, taksi durağında çalışan “Meltem” rolüne hayat verecek. Dizinin çekimlerinin 17 Ekim’de başlaması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Edis’ten sahnede “Kızılcık Şerbeti”inin Fatih’ine tepki: Nefret ediyorum Fatih’ten

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir