1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kulüp" dizisinin yazarına ödüllü senaristten şok sözler

Ünlü senarist Ali Aydın'ın "Kulüp" dizisinin senaristi Rana Denizer hakkında bugün sosyal medya sayfasından yazdığı şok mesajlar dizi kulislerine bomba gibi düştü.

“Kulüp” dizisinin yazarına ödüllü senaristten şok sözler

“İstanbullu Gelin”, “Çarpışma”, “Mevlana Celaleddin Rumi”, “Vatanım Sensin” gibi ses getiren dizilerin yazarı ve Venedik Film Festivali’nde “Geleceğin Aslanı” ödüllünü kazanan “Küf” filminin de yönetmeni Ali Aydın‘ın “Kulüp” dizisinin senaristi Rana Denizer hakkında bugün sosyal medya sayfasından yazdığı şok mesajlar dizi kulislerine bomba gibi düştü. Ali Aydın’ın zehir zemberek sözleri gün boyu en çok konuşulan konu oldu.

Ali Aydın, Rana Denizer‘i aynı anda hem menajerlik, hem senaristlik, hem de gazetecilik yapmaya çalışarak etik dışı olmakla suçladı ve bu duruma susanlara da şu sözlerle tepki gösterdi:

“Kulüp’ün şahane senaristi Rana Hanım’la ilgili bir sözüm vardı. Eh onu tutma zamanı… O projede yer alan herkesi itham ederek soruyorum; hiçbirinizi Rana hanımın, hem menajer, hem senarist, hem de raniniTV denen sitedeki ahbap çavuş ilişkileri rahatsız etmiyor mu? Bir de siyasileri falan eleştiriyorsunuz. Bunu bilip de susan herkese söylüyorum. Sakın ola bir daha başkasını haksızlık yaptığına dair eleştirmeyin, olur mu mahcup ederim.”

“İnsanları korkutmayı pavyonda mı öğrendiniz?

Netflix’in “Kulüp” dizisinde geçmişte Maksim Gazinosu‘nda çalışan ailesinin hikâyesini anlattığını ifade eden Rana Denizer’le ilgili sözlerine şöyle devam etti:
“Rana Hanım’la alakalı bir şeyler yazınca çevremdeki insanları uyardı beni… Aman abi dikkat et diye… Büyüdüğünüzü iddia ettiğiniz pavyondaki ağabeylerinizden mi öğrendiniz insanları korkutmayı? Yoksa çevrenizi saran oyuncularla mı yürüyorsunuz? Öyle yağma yok! 17 yıldır bu sektördeyim, stajyerlikten yönetmenliğe kadar uzanan her aşamayı tek tek hak ederek aştım ama hiçbir zaman bu sektörün bu kadar yavşaklaştığını görmemiştim. Unutulmayacaksınız, sözümü tuttum. Şimdi Rana hanım ve onun gibilere rezil ve bol başarılı bir yaşam diliyorum… Size müstehak çünkü…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Ruhun Duymaz için final kararı verildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir