1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Küçük Dahi İbni Sina" dizisinin büyük başarısı

Bozdağ Yapım’ın çektiği Tabii’nin yayınlandığı Küçük Dahi İbni Sina dizisi kısa sürede 1 milyon izleyiciyi yakaladı.

“Küçük Dahi İbni Sina” dizisinin büyük başarısı

“Küçük Dahi İbni Sina” dizisi TRT’nin dijital kanalı tabii‘de seyirciyle buluştu. Bozdağ Yapım’ın çektiği Küçük Dahi İbni Sina dizisi youTube’da yayınlanan 1. bölümü kısa sürede 1 milyon izleyiciyi yakaladı. Dizi kabına sığmayan dokuz yaşında bir dehanın maceralarını mizahi bir dille anlatıyor.

Dizi, küçük Sina’nın serüvenleriyle ailesinin de başını dertten derde sokarken çevresiyle olan ilişkisini de seyirciye aktarıyor. Sina’nın ebeveynleriyle kurduğu ilişki üzerinden de bir aile hikayesi anlatılıyor. Senaryosunu İhsan Yıldırım’ın yazdığı dizi her yaştan seyirciye ulaştı.

Sosyal medyada çocukların olduğu kadar büyüklerin de diziye ilgi gösterdiği dizinin 1. bölümün YouTubeda yayınlanırken, dizinin 1. Sezonun tüm bölümleri Tabii’de seyirciyle buluşuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İyi Niyet Elçisi Engin Altan Düzyatan temiz su turu için Kuzey Amerika’da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir